Sarcina in ajutorul viitorilor parinti cu pachete

Sarcina este deopotriva o perioada minunata si grea, deoarece gravidele experimenteaza lucruri noi, sentimente diverse, devin mai sensibile si isi schimba la 180 de grade prioritatile.

Cele noua luni de sarcina ii vor oferi viitoarei mamici protectie de la cei dragi, care o vor rasfata, ii vor arata sprijin si o vor indruma, ori de cate ori are nevoie. Recoltarea de celule stem la nastere este un sfat pe care toate gravidele ar trebui sa il urmeze, pentru a avea un bebelus sanatos, fara probleme medicale. Baby Stem vine in ajutorul viitorilor parinti cu pachete de prelucrare si recoltare a celulelor stem, la preturi avanatjoase.Iata 7 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui unei gravide1.  „Esti imensa”Acumularea unor kilograme in plus in timpul sarcinii este un lucru perfect normal, iar viitoare mamica le resimte cu siguranta, astfel ca nu mai are nevoie sa auda ca s-a ingrasat. Renunta deci la a-i face astfel de „complimente” si spune-i lucruri frumoase, care i-ar face placere, nu care ar deranja-o.2.  „Nu ar trebui sa faci acel lucru”Cu exceptia lucrurilor care le-ar pune sarcina in pericol, femeile gravide ar trebui lasate sa faca ce vor, intrucat activitatile fizice le ajuta sa-si pastreze tonusul.

Don't waste your time
on finding examples

We can write the essay sample you need

Protejeaza-le, insa nu le sufoca cu grija, se vor simti deranjante.3. „Mai bine nasti…”Femeile gravide ar trebui sa poata decide singure cum vor sa aduca pe lume bebelusul. In mod clar sfaturile ajuta, insa daca viitoarea mamica se teme de momentul nasterii, s-ar putea simti deranjata.4.

  „Bucura-te de cateva luni de libertate, pana la nastere”A da nastere unui copil este un lucru minunat si nu ar trebui comparat cu finalul libertatii parintilor. Astfel de sfaturi ar trebui evitate, iar comentariile negative ar trebui sa nu fie rostite cu voce tare, pentru a nu crea o stare tensionata.5.  „Probabil nu ar trebui sa mananci asta”Gravidele au pofte in timpul sarcinii, astfel ca pot pofti la diverse alimente. Nu incerca sa-i impui limite, este suficient de mare incat sa-si aleaga singura meniul.

6. „Copilul tau o sa fie imens/mic”Intrebarea cea mai des adresata gravidelor este legata de aspectul nasterii. Impartasirea parerilor personale legate de dimensiunile celui mic ar trebui sa le pastrezi pentru tine, deoarece viitoarea mamica stie exact ce poata in pantece, astfel ca nu ai niciun motiv sa o alarmezi.7.  „Arati obosita”O femei care poarta 9 luni in pantec un copil are toate motivele sa fie obosita, astfel ca nu trebuie sa ii scoti in evidenta faptul ca acest aspect este foarte vizibil.

Evita sa faci astfel de constatari, dimpotriva, fa-i cat mai multe complimente.Baby Stem este partener Seracell, banca numarul 1 in Germania din punct de vedere al recoltarii lunare si al eliberarii totale. Seracell dispune de doua dintre cele mai importante acreditari GMP (God Manufacturing Practice) si JACIE si sustine, de mai bine de zece ani, tratamentele impotriva leucemiei si a diverselor tipuri de cancer, prin fabricarea de produse si transplant de celule stem. Pentru mai multe detalii, viziteaza Babystem.ro.

x

Hi!
I'm Owen!

Would you like to get a custom essay? How about receiving a customized one?

Check it out